С гръм и трясък! Със срамежливо слънце, а после пак - дъжд… С малко студ, а после – горещини!? Малко шантаво беше началото на лятото тази година, забелязахте ли? В точно този дух е и кино лятото, което екипът на NO BLINK подготвя за зрителите в цяла България!

Комедия, драма, анимация, детски филми, документални филми… В програмата на единственото турне за късометражно българско кино има наистина за всекиго по нещо. Даже по-хубаво: за всекиго – по много!

С именно тази вдъхновяваща идея преди година един от най-младите и амбициозни кино екипи – NO BLINK, потегля на път. Още с първото си издание през 2016 г. КИНОlove събра над 2000 зрители по време на прожекциите си в цялата страна.


Тази година актьорите Яна Титова и Алек Алексиев са лицата, с които NO BLINK тръгва на лов за къси филми. Именно те ще водят зрителите през всички спирки на турнето. Пълната информация за него можете да намерите на официалната страница на КИНОlove Лято 2017!

Сред режисьорите на селекцията филми на КИНОlove Лято 2017 са Ясен Генадиев, Тома Вашаров, Яна Титова с документален дебют, както и още имена от младата режисьорска група на NO BLINK.

Заглавията са общо 7, предстоят и точно 7 прожекции в 7 града: Приморско, Варна, Градина, Бургас, София, Созопол и Пловдив! Не Мигайте пред българското кино!

© Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на турнето.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.