Поп звездата Кейти Пери, която стана известна с „I Kissed a Girl“, стана обект на оживени обсъждания в социалните мрежи.

Причината – открадна целувка от момче, което май не се зарадва толкова, колкото би трябвало. Един от участниците в новия сезон на „American Idol“ по ABC, Бенджамин Глейз на 19 години, се изправи пред журито, състоящо се от Лайънъл Ричи, Люк Браян и Кейти Пери.

Журито го попита приятелски, припомняйки песента на Кейти Пери от 2008 г., дали е целувал момиче. 19-годишното, очевидно притеснително момче от Оклахома отговори отрицателно, събуждайки интереса на Кейти Пери. Тя го привика по-близо до масата на журито и недвусмислено му посочи бузата си, приканвайки го усмихнато да я целуне.


Момчето пристъпи и бе изненадано от бърза целувка по устата, която Кейти Пери успя да му лепне. В изненадата си той загуби равновесие и макар и усмивката да не слезе от лицето му, пролича, че бе силно смутен. Изпълнението му след това бе по-скоро посредствено.

Отговаряйки на „New York Times“ Бенджамин Глейз призна, че се е почувствал неудобно. Той каза, че е израснал в консервативно семейство и е искал първата му целувка да е специална. Случаят разбуни духовете в социалните мрежи. Половината хора защитиха Кейти Пери, но други определиха жеста ѝ като сексуален тормоз.

Самият Бенджамин Глейз каза в опит да спре разгорещилата се полемика, че не се чувства тормозен сексуално от Кейти Пери и единственото му желание е да докосне хората с музиката си, а не да предизвиква скандали.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.