Евтини самолетни билети

Когато става дума за отношения на родни спортисти със световноизвестни изпълнители, то примерите не са чак толкова много. Именно такъв романс обаче е връзката на най-добрия български тенисист за всички времена - Григор Димитров, и бившата вокалистка на The Pussycat Dolls - Никол Шерцингер.

Никол и Гришо са официално заедно от началото на 2016 година, когато нашият Гришо е бил на крехката възраст от едва 23 години. Въпреки не малката възрастова разлика обаче, двамата сякаш наистина са щастливи един с друг, когато са заедно.

Но на всеки е ясно, че певица с популярността на Никол и един от най-добрите играчи в професионалния тенис в момента има доста натоварена програма. Самата г-ца Шерцингер е достатъчно заета със своите музикални проекти, както и някои странични изяви, включително и участието ѝ в журито на X Factor. Екзотичната американка има и някои участия в телевизионни предавания, а освен това е озвучавала и филми като “Смелата Ваяна”.


Гришо пък от друга страна също не може да се похвали с особено много свободно време. Хасковлията преживява труден период в своята кариера, след слабото си представяне през 2018-та и незадоволителното начало на този сезон. И на всичкото отгоре, макар и връзката между Никол и Гришо като цяло да изглежда безпроблемно, наскоро се заговори, че те може би са скъсали. Все пак, певицата коментира снимка на Гришо в Instagram с „love you“ и целувка, което подсказва, че те най-вероятно все още са заедно.

Преди това пък се появиха куп спекулации и слухове относно личния живот и на двамата. Григор беше свързван с редица други имена, като едно от тях бе това на родната изпълнителка Михаела Филева. Все пак обаче всичко това са по-скоро слухове, които идват от някои издания. Но цялата тази сага около връзката на хасковлията с Никол Шерцингер вероятно не се отразява толкова добре на представянето на корта от страна на нашия тенисист, който се намира в не особено добър период.

Така например, ако погледнем конкретните тенис залагания за един от турнирите от големия шлем, този на Франция Оупън ще видим, че шансовете на Гришо за краен успех са доста скромни. Коефициентът на българина да вдигне големия трофей от откритото първенство на Франция е оценен едва на 67.00. Това поставя Григор Димитров далеч назад по коефициент, като пред него са редица други тенисисти, докато с най-добър такъв е Рафа Надал с 1.90.

Естествено, причините за колебливото представяне на българина не са една или две. Може да се каже, че незадоволителните му изяви на корта започнаха малко след страхотния за него сезон 2017. Макар и ситуацията между него и Никол да не е била под въпрос през по-голямата част от миналата година, той все пак не може да се похвали с особено добра 2018 година в професионален план.

Има ли обаче сагата между Гришо и Никол своето негативно отражение в играта на хасковлията? Само той може да каже със сигурност дали е така, или не. Но предвид големите амбиции и очаквания, които Григор имаше преди началото на този сезон, за момента той определено не ги оправдава.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.