Джон Леджънд получи главната роля в следващия мюзикъл на живо на NBC − "Исус Христос суперзвезда" (Jesus Christ Superstar Live in Concert).

„Всички сме щастливи да работим с музикант от световна класа като Джон Леджънд“, каза в изявление директорът на NBC Entertainment Робърт Грийнблат. „Този спектакъл изисква певец с невероятен талант. Очакваме неговото участие да бъде и новаторско, тъй като традиционният образ на Исус Христос ще бъде интерпретиран по нов начин“.

Сценаристът на мюзикъла Тим Райс добави:


„Джон Леджънд е суперзвезда. Като изпълнител гласът му е заразителен. Като актьор той също се е доказал. Вълнувам се, че ще бъде част от това“.

Самият Леджънд коментира:

„Гордея се, че получих такава покана! Това е толкова силен, смислен мюзикъл и съм много щастлив, че съм част от това представление. Вече сме формирали невероятен екип и съм сигурен, че ще съберем някои от най-големите таланти наоколо, за да свършим тази работа“.

Мюзикълът, създаден от Ендрю Лойд Уебър през 1971 г., е номинирана за пет награди „Тони“ и разказва за последната седмица от живота на Исус. В новото представление Алис Купър ще изиграе ролята на крал Ирод.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *