FOX, един от водещите развлекателни канали в цял свят, част от Fox Networks Group, обяви предстоящото завръщане на „Изгнаник“ на Робърт Къркман с втори сезон през април. Премиерата за България е на 10 април от 23:00 ч. Създаден от Къркман и разработен и продуциран от FNG, вторият сезон на „Изгнаник“ с общо 10 епизода ще стартира ексклузивно по каналите на FOX в над 125 държави извън САЩ.

Премиерата на предходния първи сезон на „Изгнаник“ събра рекордните 26 милиона гледания по света общо с линейното излъчване по каналите на FOX и с гледанията в социалните мрежи и онлайн платформите на FOX. Във втория сезон, мистериозните свръхестествени събития в провинциалното градче Рим продължават. Проявите на обсебване, които измъчват Кайл Барнс (в ролята Патрик Фюджит), нарастват по сила и честота и той се бори да защити онези, които обича. Заплахите от демонични сили се оказват по-големи отколкото Кайл е очаквал. Неговата борба ще прерасне в битка за Рим, след като разкрива мрачни тайни от собственото си минало.

„Историята в „Изгнаник“ не е само за свръхествени сили. Тя изследва как хората се справят с екстремни обстоятелства докато защитават онези, на които държат. Това е общочовешка тема, с която зрителите по цял свят се отъждествяват. Вълнувам се, че зрителите в над 125 държави по света скоро ще имат възможността да видят във втория сезон на сериала как Кайл и останалите жители на градчето Рим в Западна Вирджиния продължават да живеят в свят, който става все по-мрачен, злокобен и все по-непредсказуем”, каза Къркман.


FOX отдавна е сред най-разпространяваните развлекателни телевизионни канали в световен мащаб, които излъчват премиерно качествени и високо оценени от критиката продукции, харесвани от зрителите по света. Премиерите едновременно във всички пазари, където се излъчват каналите на FOX, са запазена марка на програмната и маркетингова стратегия на канала за всички големи премиери, включително „Живите мъртви“, „Легион“, „Досиетата Х“, „24: Наследството“, „Зловеща семейна история“, „Уейуърд Пайнс“ и други. FOX е достъпен като линеен канал и като нелинейни услуги в над 340 милиона домакинства в САЩ и на практика във всички международни пазари.

Сериалът „Изгнаник“ е базиран на книгата с комикси на Skybound/Image от Робърт Къркман и художника Пол Азасета. Изпълнителни продуценти на „Изгнаник“ са Крис Блек, Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Шарън Тал Игуадо и Сю Нийгъл. Патрик Фюджит („Не казвай сбогом“) играе ролята на Кайл Барнс, млад мъж, който търси отговори и изкупление и се изолира от хората, които обича от страх да не ги нарани. Филип Гленистър („Life on Mars”) влиза в образа на отец Андерсън, евангелист от Западна Вирджиния, който вярва, че е войн в свещената битка на Бог срещу силите на злото. Той е заклет пияница и комарджия и не вярва, че Бог е създал хората да се тормозят за дреболии.

В сериала участват още Рен Шмит („Престъпна империя“), в ролята на Меган, доведената сестра на Кайл; Редж И. Кати („Къща от карти“, „Наркомрежа“) в ролята на полицай Джайлс; Кейт Лин Шейл („Къща от карти“) в ролята на Алисън, бившата съпруга на Кайл; Маделин Макгроу („Sniper”) като дъщерята на Кайл и Алисън – Амбър Барнс и Джулия Крокет („Law & Order: Criminal Intent”) като младата майка на Кайл.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.