За първи път в България, илюзионисти номер 1 в Русия - Братя Сафронови, ще представят най-новото си шоу „Мълния“ на 11-и февруари в зала 1 на НДК и на 13-и февруари във Варна ДКС.

В мащабното, фантастично шоу „Мълния“, иновативните технологии се преплитат с илюзия, магия, вълшебство и каскади.


Престижното списание „Forbes“ обяви Братя Сафронови за „Илюзионисти номер 1 в Русия“. Братя Сафронови са победители и в номинациите: „World Best big illusion“ от международния фестивал „Wizard trophy“, „Най-добро илюзионно шоу“ на ежегодната церемония на Fashion TV, носители са на премия за „Принос към световната илузия“ – „Wizard trophy“.

Едни от най-впечатляващите номера на Братя Сафронови са:

  • „Ходене по стена“ – номер, в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м., при температура минус 20 градуса по Целзий.
  • „Опасен влак“ – номер, в който през Илия Сафронов минава влак, а в кулминацията той остава невредим. Илюзията е готвена повече от три години.
  • „Преминаване през стена“ – номер, в който Сергей Сафронов преминава през тухлена стена на сграда, след което илюзионистът се показва през прозореца и.
  • „Измъкване от аквариум под вода“ – номер, в който Сергей Сафронов излиза от тесен аквариум пълен с вода за 1:30 м., освобождавайки се от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г.

За последните 15 г. магическите шоу-спектакли на Братя Сафронови са изумили повече от 5 милиона зрители по света. Шоу-спектакълът „Мълния“ е подходящ и за възрастни и за деца.

Братя Сафронови са в България по покана на Degris Events. Билетите се разпространяват в касите на НДК (София), ДКС (Варна), мрежата на Eventim, OMV, Office1, Orange, каса на Eventim в The Mall.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.