Повечето от нас слушат музика понякога и казват, че им харесва. Но има хора, които слушат музика буквално непрестанно и има такива, които прекарват часове наред в организиране на плейлистите на телефона и компютъра си, запълват графика си с музикални концерти и даже умеят да свирят на някакъв инструмент в свободното време.

Тази статия с идеи за подарък е написана за тях – за тези, които не просто харесват музиката, а направо я обичат. За да разпалите страстта им, подарявайки им подарък, който наистина ще ги впечатли и зарадва, използвайте някое от следващите оригинални предложения за подарък за меломаните в живота ви:

Микрофон за караоке

Когато става дума за подаръци, веднага ги свързваме с партита. А когато става дума за парти и за фенове на музиката, не можем да пропуснем идеята за караоке! Караокето е страхотен начин за забавление с приятели и семейство, без значение дали си професионален музикант или си пееш основно под душа. В това отношение, микрофонът за караоке няма равен подарък.

На пазара са налични различни модели и видове домашни караоке системи, но що се отнася до бързина, удобство и лесна употреба, най-добрият избор е небезизвестният караоке микрофон за телефон. Освен че безжичните караоке микрофони за смартфони не изискват никакви допълнителни приспособления, за да бъдат използвани, с тяхна помощ можеш да организираш караоке парти, където и да се намираш, стига да си носиш телефона.

Подложки за чаши на музикална тематика

Подложките за чаши с музикални дизайни станаха доста популярни напоследък. Вече е възможно да се намерят подложки за чаши от винил във формата на музикални плочи, както и картонени такива, с картинки на обложки на албумите на класически, evergreen банди. Освен с тематичен дизайн, музикалните подложки за чаши се отличават и с полезната си функция – да предпазват мебелите в дома ни от изцапване с мокри или мръсни чаши.

Преносима тонколонка за телефон

Безжична смартфон тонколонка е нещо, което всеки трябва да има през 21-ви век. А най-вече един меломан, пристрастен към любимата музика. Избирайки безжична Bluetooth тонколонка за подарък, ще осигурите на получателя на подаръка възможността да сподели любимите си песни с компания, където и да се намира. Едно от предимствата на преносимите музикални тонколонки е, че пестят и батерия на телефона, тъй като са снабдени със собствено захранване, обикновено под формата на вградена литиево-йонна батерия. Благодарение на това, с тях няма да хабите заряда на телефона си, за да си пуснете музика, когато сте на пикник сред природата или на излет в планината.

Предмет във формата на музикален инструмент

Моливи или химикали във формата на палки за барабани, шпатула за барбекю във форма на китара, кухненска цедка във формата на музикална нота или масичка за кафе, която прилича на голям барабан – в онлайн магазините може да намерите десетки уникални подаръци с дизайн, насочен към почитателите на музиката. Просто трябва да изберете този от тях, който отговаря на предпочитания музикален инструмент или предпочитаната музикална сфера на получателя на вашия подарък.

Безжични слушалки

Безжичните слушалки са още един „Must-have” аксесоар за всеки фен на музиката. Дали докато тренираш във фитнеса или докато се разхождаш из града, те винаги ще ти влязат в употреба по най-добрия начин.

Билет за концерт

Ако знаете какъв стил музика харесва вашия рожденик или празнуващ, може да го изненадате с билет за концерт на любимата група. Избирайки подобен подарък, трябва обаче да се съобразите и с физическата възможност на човека да присъства на самото събитие. Затова, билетът за концерт е подходящ подарък само за някого, с когото сте изключително близки и сте наясно с графика му за свободното време за идните месеци.

Надяваме се да сме ви били полезни с нашите шест интересни подаръка за меломани. Ако се сещате за още някоя уникална идея, споделете я с нас в коментарите!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *