Поп певецът Орлин Павлов ще жонглира с фалцет и актьорски задачи в четвъртия сезон на „Като две капки вода”, научи „Монитор”. С два сериала зад гърба си и главна роля във филма на Ники Илиев „Живи легенди” Павлов е сред най-любопитните попадения в каста на шоуто, което се завръща на 29 февруари по Нова тв.

Преди да тръгне по трънливия път на бг музиката като фронтмен на Каффе Орлин завършва Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” със специалност „Сценични синтетични изкуства”. Паралелно със следването работи в Държавния сатирично-вариететен театър в Габрово като актьор в продължение на две години.

Сред топ участниците в „Като две капки вода” ще бъде и фолк звездата Преслава, за която най-голямото предизвикателство е да влезе в образа на Лили Иванова.


„Тази година очаквам конкуренцията да бъде огромна, тъй като всички имат сериозен вокален потенциал. От друга страна, шоуто изисква комплексни качества, а поканените със сигурност имат какво да покажат”, загатна продуцентът Маги Халваджиян.

Както Меломан.бг вече писа новите герои ще се изправят пред ново жури. В състава на професионалното трио ще има нов съдия с критичен поглед към всеки детайл на звездните преобразявания. Водещи отново ще са Зуека и Рачков.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.