Евтини самолетни билети

Бившият телохранител на американската певица Марая Кери смята да заведе дело срещу нея за сексуално посегателство и унижение на човешкото достойнство, съобщи порталът TMZ.

Бодигардът Майкъл Анело твърди, че Кери унижавала него и колегите му и ги наричала нацисти, скинхедс и членове на Ку-клукс-клан, а спрямо него упражнявала и сексуален тормоз. За пример Анело посочва случай, когато Кери – под предлог, че трябва да бъде пренесен багаж, го поканила в хотелската си стая и била облечена само в „прозрачна роба”.

Служителят се опитал да си тръгне, но певицата не му позволила и настояла да ѝ помогне с куфарите. Чак след това Анело успял да излезе от стаята като избегнал „всякакъв физически контакт”.


Според TMZ Анело е собственик на агенция за охрана, която отговаряла за сигурността на Кери в периода 2015-17 и в момента адвокатите на Кери преговарят с представители на агенцията за извънсъдебно споразумение за уреждане на повдигнатите обвинения.

На Анело дори била вече предложена известна сума, но той сметнал, че е недостатъчна и заплашил да даде ход на делото. 47-годишната Марая Кери е сред най-успешните певици в историята на поп музиката.

Албумите ѝ са продадени с общ тираж от над 200 000 кория. Тя е носителка на огромен брой награди, включително пет Grammy. През 1998 Кери беше обявена за най-успешната в търговско отношение певица за десетилетието. През август 2015 тя получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.