Холивудската звезда Харисън Форд за пети пореден път ще влезе в образа на археолога Индиана Джоунс. Актьорът ветеран, който в момента е на 73 години, ще участва в поредното продължение на сагата.

То ще бъде повече от десет години след последната за сега част от 2008 г. – „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“ и се очаква да се появи в кината на 19 юни 2019 г.

„Индиана Джоунс е един от най-великите герои в киноисторията и ние нямаме търпение да го върнем отново на екран през 2019 г.“, заяви Алън Хорн, председател на „Walt Disney Studios“.


Режисьорът Стивън Спилбърг и суперзвездата Харисън Форд ще се завърнат в петата част от поредицата, която „Disney“ вече описват като „епично приключение“.

„Много рядко е да имаме такава перфектна комбинация от режисьор, актьор и роля и не може да сме по-развълнувани започнем това приключение с Харисън и Стивън“, допълни Хорн.

Новината за новия филм от поредицата идва няколко месеца след като самият Форд изрази интереса си отново да влезе в образа на размахващия камшик археолог д-р Хенри „Индиана“ Джоунс, независимо от напредналата си възраст.

„С удоволствие бих изиграл отново Индиана Джоунс“, заяви той пред списание „Entertainment Weekly“.

Филмът все още няма официално заглавие. Дотук поредицата за Индиана Джоунс е спечелила почти два милиарда долара по цял свят. Харисън влиза за първи път в образа през 1981 г. с лентата „Похитителите на изчезналия кивот”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.