Евтини самолетни билети

Руската легенда Григорий Лепс направи документален филм по случай 55-годишнината си. 50-минутното видео за звездата, която избра София за спирка на юбилейното си турне и за първи път ще изнесе концерт у нас на 3 ноември в Арена Армеец, бе излъчено в един от най-големите телевизионни ефири в Русия.

Документалната лента, озаглавена „По наклонной вверх“, описва не само живота на легендарния музикант, композитор и продуцент, а и нелекия път в кариерата му до върха. Пред камерата Лепс прави изключителни признания – за грешките, които е допускал като млад, за неуспеха на първия си брак, за настоящата съпруга, включително и за демоните в него.

„Събрах всички грехове, които човек може да събере – толкова са много. Познавам всичките си демони, като с някои от тях съм се изправял лице в лице. Аз се боря с тях, а те с мен – постоянно водя борба с тях. Има една блестяща фраза: Богът, който виси на стената, през цялото време е в спор с Бога, който е в мен“, споделя лошото момче на руската музикална сцена и допълва: „Пълните с публика зали обаче те приемат такъв, какъвто си. Особено когато успееш да удържиш победата над самия себе си. И когато останеш преди всичко човек“.


От биографичната лента става ясно, че Григорий Лепс на 55 години вече е на един по-различен и възвишен етап от живота си или както самият той казва: „Вече съм на друга скорост“. Изпълнителят на „Я Счастливый“ разкрива също: „Благодарен съм на съдбата, че успя да ме срещне с хората, които познавам. А също и с тези, които ми помогнаха да бъда това, което съм. Още повече, че характерът ми не е захар“.

Захар или не, именно невероятният характер на Лепс му помага да стане една от най-големите музикални знаменитости не само в Русия, но и в цял сват, която може да се похвали с безброй концерти и стотици престижни отличия и признания зад гърба си.

Първият голям концерт на Григорий Лепс у нас е на 3 ноември в Арена Армеец. Билетите за шоуто са на цени от 40 лв. до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.