„Напрао ги убивам” е победителят в класацията на най-горещите БГ хитове за месец август. Конкуренцията беше меко казано отвята и дуетното парче на Гери-Никол и 100 Kila оглави чарта музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най за изминалия месец.

Съвместната песен на „Варненската принцеса“ и „Килата майка” счупи всички музикални рекорди за България. Още с появата си песента взриви интернет пространството. Само за денонощие „Напрао ги убивам” получи над 656 000 преглеждания в YouTube. А с днешна дата песента продължава да чупи рекорди, като за малко повече от месец може да се похвали с над 12 милиона гледания и над 100 000 харесвания само в YouTube.


За трето поредно лято, песен на Гери-Никол е сред фаворитите за хит на лятото в категория БГ хитове. Наскоро в интервю поп сензацията сподели, че обича да изпива всеки детайл.

„За мен да си продуктивен не означава да пускаш музика често. По-важното е тя да бъде достатъчно качествена и да се хареса на хората. Заглавието на „Напрао ги убивам“ говори само за себе си. Със 100 кила направихме страхотен хит за лятото. Досега не съм чула нито едно лошо мнение. Когато бях по-малка, най-много харесвах Криско и 100 Кила. Тайно съм се надявала някой ден да запиша песен с тях двамата“

Гери-Никол направи и своята първа лайф премиера на турнето „One love“ , което е завършва на 7-ми октомври в София.

Пълната класация за август може да разгледате ТУК, а гласуването за септември вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.