"Аз измръзнах" на Фики е големият победител в поп-фолк чарта за втория месец на 2018 г., съставен изцяло от гласовете на феновете. Музикалният портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най обединиха сили в търсене на 10-те най-горещи хита от месеца на влюбените.

Макар тази година да няма традиционните музикални награди в категория поп-фолк, Фики затвърждава лидерската си позиция в категория „Певец на годината“, която в предходните години два пъти печелеше.


Навръх 14 февруари изпълнителят представи новия си проект, посветен на любовта – „Аз измръзнах“. За кратък период от време песента се превърна в любима на феновете на родния фолк и натрупа над 3 милиона гледания за седмица и над 34 хиляди харесвания само в YouTube.

Текстът на песента е дело на Мариета Ангелова и ни разкрива, че любовта е най-силното чувство на света и не се предава пред нищо. Музиката е дело на Soner Gerceker, а аранжиментът е на Даниел Ганев. Режисьор на красивото видео е Георги Марков, който в клипа ни разкрива чувствата, мислите и емоциите на двама влюбени преминаващи през всички сезони.

Само преди дни Фики направи първата си голяма концертна изява, след като стана татко. Гласовитият наследник на „човека глас“ – Тони Стораро, бе сред гост изпълнителите, взели участие в мегаконцерта „25 години Радио Веселина“. А публиката в Арена Армеец избухна под звуците на „Кой“, в изпълнение на Фики и Галена.

Пълната класация за февруари може да разгледате ТУК, а гласуването за март вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.