Евровизия 2020 все пак ще влезе в домовете на феновете тази година. Това обявиха от Европейския съюз за радио и телевизия, като съобщиха, че подготвят специално студийно шоу, което да се излъчи на 16 май от участващите телевизии. То няма да има състезателен характер и ще продължи около два часа.

Водещи на събитието ще бъдат Шантал Янзен, Едсилиа Ромбли и Ян Смит, които щяха да водят и грандиозното събитие в Ротердам. Именно те ще бъдат позиционирани в студиото. В шоуто се очаква да се включат артисти, които е трябвало да се качат на сцената на Евровизия 2020, но и музиканти, които вече са спечелили симпатиите на феновете на песенния конкурс.

От шоуто ще чуем както песните, които трябваше да бъдат представени тази година, така и класики от минали години на състезанието. Участниците ще бъдат включвани от „мястото, на което се намират в Европа“.


Шоуто ще носи името Europe Shine A Light, а от Европейският съюз за радио и телевизия насърчават всички медии, които е трябвало да се включат в Евровизия 2020, да го излъчат в знак на обединението на Стария континент.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *