„Не съм готов още за сватба, но се виждам като баща на едно или на две деца“, признава Енрике Иглесиас пред журналиста Георги Тошев във Флорида по време на снимките на филма „Презареждане“, който тази неделя, 13 март, bTV ще излъчи от 12,30 часа в поредицата „непознатиТЕ“.

Един от най-желаните ергени в света покани за първи път български екип в прочутото „Критерия“ студио в Маями, където са записвали Адел, ABBA, Боб Марли, Ерик Клептън и други музикални звезди. В студиото е записал някои от златните си хитове и бащата на Енрике – Хулио Иглесиас. Енрике върви по неговите стъпки и прави първите си записи в началото на 90-те години в легендарното студио.

Как успява да се задържи в шоубизнеса вече толкова години, защо записва първия си албум под прикритие и каква е истината за отношенията с баща му, има ли конкуренция помежду им, ще разберат зрителите на bTV тази неделя. Пред Тошев Енрике Иглесиас е откровен за връзката си с бившата тенис звезда Ана Курникова.


„Не мисля още за брак, но сме заедно. Не е лесно да се живее с мен. Понякога съм труден за издържане, заради това, с което се занимавам, заради начинa, по който мисля. Определено си меня настроенията. Пътувам непрестанно, а когато не пътувам и съм си вкъщи, отново си мисля за работа. За мен музиката не е само професия, тя е част от мен. Тя е с мен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата“.

Защо Енрике се влюбва в Ана? „Това, че е толкова грижовна, любяща, а в същото време е толкова луда, енергична, пълна е с живот“. Какви други тайни споделя Иглесиас за живота си с тенисистката, как прекарват роментичните си вечери и кои са най-неприличните предложения, които е получавал от почитателки, ще разкаже латино звездата тази неделя от 12,30 часа по bTV.

Срещата на Иглесиас с Жоро Тошев е само два месеца преди шоуто „Секс и любов“ да се завърне в зала Арена Армеец поради големия интерес на българската публика. А защо Енрике избира да озаглави последния албум и турнето си „Секс и любов“, вместо „Любов и секс“ и кое е по-важно за него днес – отговорът в „непознатиТЕ“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.