Евтини самолетни билети

Песента "Без чувства" на Емануела е големият победител в музикалния чарт, съставен изцяло от гласовете на феновете. Музикалният портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най обединиха сили в търсене на 10-те най-горещи хита за септември 2017 г.

Дъжд от коментари заваля след появята на песента „Без чувства”. Поп-фолк феновете не скриха приятната си изненада от музиката, текста и видеоклипа към парчето. Тази година е една от най-успешните за Емануела.

От началото на година досега певицата зарадва публиката с цели четири мега хита. Началото на летните хитове постави именно Емануела с песента „Виновна”, като до този момент преглежданията ѝ в YouTube близо 11 милиона.


„Без чувства“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текстът е дело на Анастасия Мавродиева, а видеото по идея на Людмил Иларионов. Също като предходната ѝ песен, „Виновна” и тази е с различно, модерно звучене, което не остана незабелязано и от най-върлите музикални критици.

Песента вече почти два месеца не спира да събира овациите сред феновете на поп-фолка, като до момента има почти 5 милиона преглеждания само в YouTube.

Какви музикални изненади ни подготвя Емануела до края на годината, предстои да разберем, но ако продължава в същия хитов заряд, то безспорно ще е сред най-силните претендентки в категория „Певица на годината“.

Пълната класация за септември може да разгледате ТУК, а гласуването за октомври вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.