Глобалното събитие в подкрепа на борбата срещу пандемията от Ковид-19 – „Един свят: Заедно вкъщи” ще бъде излъчено на живо в ефира на Нова ТВ в нощта на 18 срещу 19 април от 03:00 ч., а след това и в 12.30 ч. на Великден.

Стартиран съвместно от международната организация Global Citizen и Световната здравна организация, спектакълът ще демонстрира единността на всички хора, засегнати от вируса. Той ще покаже още признателността към смелите здравни работници на първа линия, които ежедневно спасяват животи.

Организиран в сътрудничество с Лейди Гага, „Един свят: Заедно вкъщи” ще включи изпълнения и изяви с участието на Алиша Кийс, Ейми Поулър, Андреа Бочели, Аквафина, Били Айлиш, Били Джо Армстронг от Green Day, Бърна Бой, Камила Кабейо, Селин Дион, Крис Мартин, Дейвид и Виктория Бекъм, Еди Ведър, Елън Дедженеръс, Елтън Джон, Финиъс, Идрис и Сабрина Елба, Джей Балвин, Дженифър Лопес, Джон Ледженд, Кейси Масгрейвс, Кийт Ърбан, Кери Уошингтън, Ланг Ланг, Лизо, LL COOL J, Лупита Нионго, Малума, Матю Макконъхи, Опра Уинфри, Пол Маккартни, Фарел Уилямс, Приянка Чопра Джонас, Сам Смит, Шах Рук Хан, Шон Мендес, Стиви Уондър, Тейлър Суифт и Ъшър.


Един свят: Заедно вкъщи

Спектакълът „Един свят: Заедно вкъщи” не е телетон – той е историческо и първо по рода си телевизионно и онлайн събитие, чиято цел е да подпомогне Световната здравна организация в глобалната борба срещу Ковид-19. В него ще бъдат представени истории за героичните усилия на здравните работници, които се борят с вируса.

Зрителите по целия свят ще станат свидетели още на ангажимента на филантропи, правителства и корпорации за подпомагане чрез предоставяне на маски, защитни облекла и жизненоважно оборудване, както и на местни благотворителни организации за осигуряване на храна, подслон и здравни грижи за хората в най-голяма нужда.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *