Евтини самолетни билети

След тоталния успех на "New Rules" през миналата година, горещият сингъл "IDGAF" отново донесе първото място на Дуа Липа. Читателите на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най поставиха парчето на върха във февруарската класация за световни хитове.

Още с появата си в интернет пространството “IDGAF” вече беше хит, като към днешна дата има над 100 милиона слушания в Spotify и над 115 милиона преглеждания и над 1 милион лайка само в YouTube.


Поредният хит на Дуа Липа е под номер 6 от едноименния ѝ дебютен албум. Режисьорът, който стои зад поредното различно превъплъщение на изпълнителката е Henry Scholfield, режисирал и летния хит “New Rules”. Видеото към “IDGAF” разкрива постоянната битка между милата и хладната Дуа.

„Много съм развълнувана най-накрая да представя видеото пред всички. Отне ни 22 часа да го заснемем, а магията се случва благодарение на най-добрия екип. Видеото е за битката между по-силната и по-слабата страна на всеки от нас, които спорят докато осъзнаят, че да обичаш себе си ще ти помогне да преодолееш всички негативи, които ще срещнеш по пътя. Надявам се да ви хареса колкото и на нас ни хареса да го заснемем”, разкрива Дуа Липа.

В България малко след завъртането си по музикалните канали “IDGAF”, се превърна сензация и превзе лидерските позиции в чартовете.

Дуа стартира 2018 година така, както изпрати предходната – с мега успех. А 2017 беше една от най-успешните в музикалната ѝ кариера. Оказа се, че Дуа е най-слушаната изпълнителка във Великобритания. Отчетените продажби за миналата година в цифри изглеждат така: 8,5 милиона сингъла и 1,3 милиона албума в света, и албум на 10-та позиция по продажби.

Пълната класация за февруари може да разгледате ТУК, а гласуването за март вече започна – ТУК.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.