Евтини самолетни билети

“New Rules” на Дуа Липа е песента, която читателите на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най поставиха на върха в септемврийската класация за световни хитове.

Песента се появи в разгара на лятото и оттогава досега претърпя „жестока” борба с песните в категория – световни хитове. Ето че дойде и нейният ден, към днешна дата „New Rules” има над 309 милиона преглеждания в музикалната платформа YouTube.

Видеото показва силната връзка между приятелите и единството им, когато някой преживява раздяла с половинката си. Режисьор на атрактивното видео е Henry Sholifield, с който са работили и по видеото на друга нейна песен – “Lost in Your Light.”


Песента е петата в кариерата на Дуа Липа, част от едноименния албум. Самата тя сподели, каква е била мотивацията ѝ за появата на „New Rules”:

„Песента, която исках да чуя след раздяла с някого. Мисля, че всеки може да се припознае в нея.”

До момента всички сингли на звездата са повече от хитови и жънат невероятен успех в редица световни музикални чартове. Какви нови проекти подготвя певицата с албански корени – предстои да разберем.

Пълната класация за септември може да разгледате ТУК, а гласуването за октомври вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.