Юго легендата Драгана Миркович отново изненада многобройните си фенове. Емблемата на балканската сцена, която подготвя грандиозен концерт за 16 декември в Арена Армеец, участва в състезание с ретро автомобили.

Престижната надпревара е не коя да е, а именно „Passione Caraccola“, посветена на великия немски пилот Рудолф Карачиола, който през 1938 г. поставя рекорд, ненадминат и до днес (432.7 km/h).

В тазгодишното състезание на луксозни класически автомобили, което бе с начален старт Цюрих и финал – Лугано, се включиха 54 отбора от Швейцария, Германия, Франция, Италия, Англия и други. Австрия бе представена от звездата Драгана Миркович и приятелката на певицата Бианка Руф. Екипът спечели награда и бе избран за най-добър отбор сред дамите в състезанието.


BEST OF концертът на Драгана Миркович, на който певицата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес, е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.

© Меломан.бг е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *