Легендата на Балканите Драгана Миркович пръсна сериозна сума, за да отбележи годишнината от сватбата си. Певицата, която на 16 декември ще зарадва публиката в „Арена Армеец“, и съпругът ѝ Тони Биелич избраха един от най-величествените замъци в Люксембург, за да отпразнуват подобаващо 16 години брак.

В града-държава, известен още като „Малката Швейцария“, звездното семейство успя да се уедини за няколко дни на фона на истински разкош. Романтична разходка по красивото езеро, обграждащо двореца, и вечеря на свещи в един от най-скъпите ресторанти във Великото херцогство, отличен с две звезди Мишлен, са само част от нещата, с които се поглези двойката.


Любовта между изпълнителката на „Placi zemljo“ и съпруга ѝ е пословична и често е определяна от медиите като една от най-стабилните, истински и вечни, както може да се види и на запечатаните фотографии от щастливите моменти на двойката от почивката.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.