Средновековен замък, луксозни автомобили, собствена телевизия и приказни, екзотични пътешествия – това е само малка част от звездния живот на емблематичната Драгана Миркович. Певицата, която подготвя впечатляващ концерт за 16 декември в „Арена Армеец“ има всичко, но никога не забравя от къде е тръгнала и винаги е твърдяла, че за нея парите не са най-важното нещо.

„Не трябва да имаш милиони, за да бъдеш щастлив. Със съпруга ми бяхме щастливи и преди да създадем всичко това, което имаме сега“, споделя звездата и допълва: „Когато се оженихме, заживяхме заедно в неговия апартамент и не сме имали кой знае какви възможности. Тони обаче има талант за бизнес, за разлика от мен – аз съм по-артистична душа, не бизнес дама“.

Ето как описва Драгана началото на кариерата си:


„През 90-те имах доста трудни моменти в живота. Сам-самичка съм се справяла с всичко, без чужда помощ. Но имах голям късмет и с много труд успях сама“. Определяна сега за една от най-големите звезди на Балканите, Миркович споделя още: „Сега имам възможност, както и средства, и съм много щастлива, че мога да помагам на всички, които обичам – родители, близки, дори и непознати. Но повярвайте, не материалното е важно, а семейството и децата – няма нищо по-прекрасно от тях!“

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.