Специалният гост в „Комиците и приятели” – Дичо, не само ще изпълни своята песен „Ден и нощ”, но и за пръв път ще може да се види как изглежда отстрани, когато си поръчва нещо в ресторант. Актьорският етюд на певеца е тази сряда от 22:00 ч. по bTV.

На голямата сцена ще се появи отново и феноменалният фокусник Ненчо, заедно с неговата брилянтна асистентка Ненка (Любо Нейков), а всички останали изненади и поводи за смях ще станат ясни в сряда вечерта.

Михаела Филева е специалният гост в четвъртък, 22 март, в първия ден на пролетта. Очарователната изпълнителка ще изпълни своята песен „Последни думи”. В същия епизод ще бъдат изяснени отношенията между тъща и зет, ще бъде направен опит за обир на банка и ще бъде отправен поглед към професиите на бодибилдърите и жените в системата на КАТ.


Петък винаги е бил специален ден за „Комиците”, затова на 23 март зрителите ще могат да видят свои любими образи като баджанаците (в ролите – Любо Нейков и Христо Гърбов), баба Абсурдана (Кръстю Лафазанов), майсторите (Любо Нейков, Христо Гърбов и Руслан Мъйнов) и най-наглия продавач на света (в ролята – Христо Гърбов).

Музикален гост в последния работен ден от седмица ще бъде рапърът Играта, който ще изпълни песента си „Моето име”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.