Семейството на иконата на гръцката поп музика Деспина Ванди, която на 12 март ще зарадва родните фенове с концерт в Зала 1 на НДК, преживя истински кошмар в края на миналата година. Домът на певицата и футболната легенда Демис Николаидис бе обран от неизвестни извършители.

Влизането с взлом в къщата им в Атина непосредствено преди коледните празници предизвика небивал отзвук в гръцките медии, което допълнително разстрои изпълнителката на „Ipofero“ и „Thelo na se do“.

Месец след неприятната случка, сполетяла звездната двойка, самата Ванди направи кратко изявление, в което твърди, че вече е преодоляла инцидента и подчертава, че семейството и двете ѝ деца са добре:


„Беше наистина трудна ситуация, но живеем във времена, когато нещата са трудни. И по-лоши неща се случват… Най-важното за мен е, че съпругът и децата ми са добре. Беше ни трудно, но не сме драматизирали излишно. Признавам обаче, че не мога да ги разбера тези хора. Мисля, че когато човек върши злини, винаги му се връща, както разбира се, е и обратното.“

Звездата допълва, че това е първият и последен коментар, който прави във връзка с инцидента и призовава феновете й да се вълнуват повече от песните и творчеството й. Загърбила вече неприятния момент, поп дивата с нетърпение очаква срещата с българската публика на 12 март.

Концертът на Деспина Ваанди ще е на 12 март в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 25 до 60 лв. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *