Най-успешната гръцка певица за всички времена Деспина Ванди, която на 21 февруари ще изнесе първия си концерт у нас в зала 1 на НДК, призна, че иска да отвори заведение в София.

Първият ресторант на изпълнителката на „Thelo na se do“ и съпруга й футболната легенда Демис Николаидис се очаква да отвори врати през февруари в Атина, като веднага след това звездното семейство планира да открие подобно заведение в Солун и София.

Предполага се, че Ванди ще се възползва от визитата си у нас, за да огледа и няколко помещения, подходящи за целта.


Певицата се слави като изключителен кулинар, а за любовта й към гръцката кухня доказателство са хилядите снимки на домашно приготвени ястия и сладкарски изкушения, публикувани в личния профил на звездата в Instagram. Затова и концепцията на ресторантите на Ванди-Николаидис е именно с акцент върху типичните за южната ни съседка традиционни специалитети.

Менюто на заведението ще включва както лични рецепти на поп звездата, Despina Vandiнякои от тях наследство от нейната баба, така и специално разработени ексклузивни рецепти на едни от най-добрите гръцки готвачи, като шеф Алесандро Папандреу, който е и много близък приятел на певицата.

За всички фенове на Деспина Ванди у нас, напомняме, че дългоочакваният BEST OF концерт на звездата, на който певицата ще изпълни всички свои хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 21 февруари в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 40 до 90 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.