Иконата на гръцката поп музика Деспина Ванди, която на 12 март ще зарадва родните фенове с впечатляващ лайв в Зала 1 на НДК, получи интересно предложение от продуцентите на „Survivor“ в южната ни съседка. Именитата певица и съпругът ѝ – футболната легенда Демис Николаидис, са сред първите звезди, поканени да участват в новия сезон на риалити шоуто.

След като предишния сезон на екстремното състезание бе изключително успешен, сега от предаването са решили да надминат миналогодишния рекорден интерес, залагайки на едни от най-големите гръцки знаменитости. И първите имена в списъка по желание на аудиторията са именно тези на Демис и Деспина, определяни като „гръцкото семейство Бекъм“.

Въпреки примамливата финансова оферта обаче, двойката категорично отказа участие във формата и отхвърли всички опити на продуцентите на предаването да ги включи в приключенското шоу.


Българската публика обаче ще има възможност да види любимата си гръцка звезда на 12 март в София, когато Ванди ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес. Непосредствено преди певицата на сцената ще излезе Кириакос Георгиу – един от най-актуалните в момента изпълнители в южната ни съседка.

Концертът на Деспина Ванди ще е на 12 март в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 25 до 60 лв. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.