Евтини самолетни билети

"Ангелите плачат" в изпълнение на ДесиСлава и Джордан е големият победител в музикалния чарт, съставен от гласовете на феновете. Музикалният портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най обединиха сили в търсене на 10-те най-горещи хита за декември 2017 г.

В края на октомври ДесиСлава и Джордан промотираха своята втора съвместна песен. Първият им общ проект със заглавието „Златото ми“ се появи през 2016 година, като в песента ДесиСлава взимаше специално участие. Няма да е грешно да се твърди, че „Златото ми“ бе сред фаворите на родните меломани за 2016 година и може да се похвали със завидните 1 милиона гледания в мрежата. Тази година изпълнителите решиха да заложат на съвместно, различно дуетно парче – „Ангелите плачат“.


Песента генерира над 300 000 хиляди преглеждания в YouTube само за денонощие след появата си. А това може би се дължи и на звученето, което е стил 90-те години – от изгрева на поп-фолка, а не със съвременното модерно звучене, клонящо към поп-рап. И това не остана незабелязано от почитателите на поп-фолка.

Музиката и аранжиментът на „Ангелите плачат“ са дело на композитора Даниел Ганев, а текстът е дело на съвместната колаборация между Петя Радева, ДесиСлава и Джордан. От появяването си на музикалния небосклон до днес песента е генерирала над 6 милиона преглеждания в YouTube, както и хиляди харесвания и положителни отзива в социалните мрежи.

Само преди дни Деси стана майка за втори път. На нея и семейството ѝ желаем много приятни емоции с най-новия член от фамилията и много творческо вдъхновение за хитове като „Ангелите плачат“.

Пълната класация за декември може да разгледате ТУК, а гласуването за януари вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.