Евтини самолетни билети

"Together (Вечерай, Радо)" на 4Magic е победителят в класацията за най-горещите БГ хитове в най-женския месец от година - март. Въпреки ожесточената конкуренция, успешният музикален дебют на момичетата категорично зае първото място в читателския чарт на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най за изминалия месец.

Дебютният сингъл на 4Magic направи своята официална премиера на 23 февруари в родния радио ефир, само седмица по-късно, на 2 март, момичетата представиха и видеото към „Together (Вечерай, Радо)“.


Сингълът е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти – Monoir, с когото Вирджиния Рекърдс си сътрудничи от няколко години. Парчето е с модерно денс звучене, в което се преплитат клубен бийт и части от българската фолклорна песен „Вечерай, Радо“. Звездата на 4Magic изгря именно с „Вечерай Радо“ на първите кастинги от петия сезон на Х фактор у нас.

Няколко дни след премиерата си „Together (Вечерай, Радо)“ оглави не само официалната еърплей класация за българска музика, но и общия чарт на най-излъчваните песни в радио и телевизионен ефир (02.03 – 08.03.2018). С днешна дата проектът има близо 1 милион преглеждания на lyric видеото и още толкова преглеждания на официалното видео. А подкрепата към песента надхвърля над 50 000 харесвания само в YouTube.

„Още когато чухме готовия запис, усетихме, че тази песен ще докосне хората с красотата на музиката и посланието си. Продуцентите ни сключиха сделки за разпространение на парчето в над 15 страни, но сме горди, че първото голямо признание за проекта идва именно в родината ни. Малко е да се каже, че сме щастливи да видим как „Together (Вечерай, Радо)“ се превръща в хит толкова скоро след премиерата си! Този дебют е повече от всичко, за което сме мечтали“, споделят 4Magic.

Пълната класация за март може да разгледате ТУК, а гласуването за април вече започна – ТУК.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.