Гимнастикът-легенда Йордан Йовчев влиза в „Столичани в повече“ този петък, 23 март от 21:00 ч. по bTV. Световният и вицеолимпийски шампион се превъплъщава в ролята на охранител от НСО. В четвъртия епизод на сериала зрителите ще видят още две любими звезди в актьорско амплоа – Андреа като водеща на сватбената церемония и Дара като себе си.

Четворният сватбен ден и приключенията около него са основна тема в новия епизод. Съвсем очаквано, нещата няма да се подредят както са били планирани. Зухра продължава да бъде обстрелвана с въпроси за своето минало от страна на семейство Чеканови. Никой от тях не е наясно дали родителите ѝ ще присъстват на сватбата. Междувременно, Радко и бъдещата му съпруга тръгват с човека на НСО, въпреки притеснението на Рангел и Гълъбина.

В това време, Славея и Йордан уреждат довършителните приготовления по сватбата. Те наемат популярен изпълнител специално за случая, като тя ще бъде изненадата на вечерта. НСО вече са локализирали цялото село, като причината е сватбата на българин с бежанка. Локализират кръчмата на Пацо, като уведомяват, че към Извор пътуват хора от най-високо държавно ниво, специално за случая.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.