Актьорът Даниел Крейг може да се откаже от ролята на Агент 007, като вместо това ще участва в сериал.

Според в. „Sun“, 47-годишният британец ще съсредоточи работата си върху поредицата „Purity“, която се очаква да бъде заснета в няколко сезона, всеки от които ще е с продължителност от 20 епизода.

Според изданието обаче напускането на Крейг все още не е напълно сигурно, тъй като източници посочват, че участието в сериала не означава непременно, че той вече няма да влиза в образа на Джеймс Бонд.


Слуховете за напускането на Крейг не са нови. Преди премиерата на последната лента за любимия шпионин на Великобритания самият актьор заяви в интервю, че по-скоро би „прерязал китките си“, отколкото да изиграе отново Бонд.

Досега Крейг има четири филма като агента на МИ-5, припомня БГНЕС. Засега има и най-различни слухове и за това кой може да наследи Крейг като 007. Сред спряганите имена са тези на Том Харди, Хенри Кавил, Идрис Елба, Джеймс Нортън и Деймиън Люис.

Сериалът „Purity“ е базиран на книгата на Джонатан Францън и разказва историята на млада жена, израснала при необичайни обстоятелства в САЩ.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.