"Излез" на Дамян Попов и Миа е победителят в класацията за най-горещите БГ хитове за месеца на влюбените - февруари. Въпреки ожесточената конкуренция, успешната музикална колаборация, поднесена ни от Дамян Попов и Миа, категорично зае първото място в читателския чарт на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най за изминалия месец.

В края на миналата година Дамян Попов зарадва родните меломани с чисто ново парче. „Излез“ е в дует с поп дивата – Миа. Песента е по музика на самия Дамян Попов, аранжиментът е дело на Калин Димитров, а текстът е на Росен Димитров. Режисьор и сценарист на видеото към „Излез“ е Радина Миленчева, а оператор на лентата е Радослав Георгиев.


Колаборацията между двамата поп изпълнители е изключително успешна, като за това свидетелства и предният им музикален проект – „Щом те видя“.

„С Миа ме свързват сцената и приятелството от цели 15 години и затова изборът ми за дуетна партньорка бе категоричен и съм много щастлив, че направихме “Излез” заедно. Това е третият ни съвместен проект, в който сме заложили на чист поп“, сподели изпълнителят.

Нека припомним, че през изминалата година песента „Твоето момче“ на Дамян Попов feat. Дивна, оглави чарта ни за месец юли в категория БГ хитове. И не само – песента бе най-търсеното БГ парче в световното приложение Shazam за летния сезон.

След успеха на „Твоето момче“ и „Излез“ Дамян Попов затвърждава лидерската си позиция в родните поп чартове. А какво ни подготвя хитовият изпълнител за лятото, предстои да разберем.

Пълната класация за февруари може да разгледате ТУК, а гласуването за март вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.