Дахмара и Стоянчо Бучков напуснаха сцената на X Factor „Сътворението на звездите“ по време на първия грандиозен концерт от пети сезон на шоуто. Най-малък вот от публиката получи Дахмара, а след оспорвана битка между Манал Ел Фейтури и Стоянчо Бучков, талантливият участник от Македония също се раздели с публиката и журито на музикалното шоу.

Нощта на големите хитове беше открита от някои от най-запомнящите се участници в шоуто, сред които Михаела Маринова, Тита, Дара, Невена Пейкова, Славин, Жана Бергендорф, Рафи и много други. Концертът стартира от Йоана, която повиши енергията в залата с един от големите хитове на Бионсе.

Въпреки сериозната ангина, Вирджиния успя да впечатли с глас и присъствие.


„Изпълнението ти беше изпепеляващо. Това е истински професионализъм“, сподели Любо. „Трябва да вървите в една посока и да обедините енергията си“, посъветва Криско момичетата от група Treasures, допълвайки шеговито, че трябва да се превърнат в една ламя с три глави.

Ева Пармакова получи определението „кълбо от енергия“, а Манал Ел Фейтури продължи линията на взривяващи парчета с изпълнение на Ариана Гранде. Майкъл Джексън и „Beat It“ прозвучаха в оригинална сценография, в която главен герой беше една от най-екстравагантните участнички в пети сезон – Дахмара.

Появата на Иван Димитров обра овации на публиката, а любовният дует на Марио и Виктория донесе сантимент на сцената с италианско парче. Култовата за 90-те песен на Шинейд О’Конър показа отново неподправения глас на Милена Цанова.

„Никога не сме били на такава сцена, а вълнението да пееш пред такава публика е огромно“, заявиха момичетата от 4Magic, които имат зад гърба си поредица участия на различни сцени в България.

Изпълнението на Стоянчо Бучков предизвика противоречия в журито, което се обедини около вдъхновяващата постановка на сцената. Една от най-любовните песни прозвуча в джаз изпълнение на 15-годишната Мирослава, която донесе лирично настроение в залата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *