Евтини самолетни билети

Най-горещите мъже от Chippendales ще направят специален жест към българските си почитателки, като се снимат с всяка дама, която присъства на шоуто им на 17 април в зала EFE на хотел Маринела. Обещанието на мачовците е в следствие на множеството запитвания и пожелания, които родните фенки са им отправили в социалните мрежи.

“За първи път ще бъдем в България, затова искаме да направим тази среща с българската публика специална”, заявиха от Chippendales. “Ще станете свидетели на спектакъл, който ще помните дълго. След това обещаваме да се снимаме с всяка дама, която присъства в залата и има желание за това.”

Веднага след края на шоуто, което ще продължи два часа, най-горещите мъже в света ще слязат сред родната публика, като няма да откажат на никого автограф и снимка за спомен.


Шоуто “Break The Rules” идва директно от Лас Вегас, като на всяко тяхно представление дамите изпадат в екстаз и крещят за още. Chippendales са абсолютните легенди в забавлението за жени – те знаят винаги как да изненадат, да очароват публиката и да я възпламенят с всяко секси движение.

Най-известните мъже предизвикват истински фурор при появата си във всяка една точка на света. За да зарадват дамите от цял свят, известните стриптийзьори са изминали повече от 6,7 милиона километра, а по време представленията са разкъсали над 1,2 милиона ризи.

Chippendales ще представят шоуто “Break The Rules” на 17 април (неделя) в зала EFE, хотел Маринела. Начало: 20:00 часа. Билети вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Цени на билетите: от 60 до 80 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.