След като се изкачи в класациите на Великобритания с новия си албум “❤” (love), Майкъл Бубле става част от семейството на устройството Alexa с неговия “Bublé Daily”. Майкъл публикува кратко видео, в което демонстрира как се използва апликацията. “Bublé Daily” се активира от гласови команди като “Alexa, tell me about Michael Bublé“ или “Alexa, open “Bublé Daily”.

Засега “Bublé Daily” е достъпен в Англия, Съединените щати, Канада, Австралия, Германия, Франция, Индия, Италия, Нова Зеландия и Испания. Феновете ще получават по едно ново съобщение от любимия си изпълнител всеки ден. Чрез приложението те ще могат да научат повече за самия Бубле и неговата музика.

Всичко което трябва да направите, за да използвате “Bublé Daily”, е да го инсталирате и да инструктирате Alexa с гласови команди, като “Alexa, tell me about Michael Bublé” или “Alexa, open Bublé Daily.” Приложението ще ви споделя история, факт или вдъхновяващ цитат от изпълнителя. Това е алтернативна възможност за феновете да чуват гласа на Бубле всеки ден в домовете си.


“Нещо малко и лично, за всеки и за всеки ден, от самия мен”, коментира Майкъл.

“Bublé Daily“ ни показва как Alexa може да се интегрира в музикалната индустрия. Това е едно от първите мултимодални устройства, които използват както аудио, така и видео съдържание. Може да се използва със съвместими устройства, като новите поколения Echo или Echo Show. Бубле е от първите музиканти, с които Alexa се обединява, и това превръща “Bublé Daily“ в пример за едно успешно партньорство между артист и бранд.

Увеличението на опциите, които Alexa включва в менюто си, е важен момент за потребителите на музика днес и в близкото бъдеще. “Bublé Daily“ демонстрира как с помощта на Alexa може да се изгради една по-дълбока връзка между артист и неговите фенове.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *