Евтини самолетни билети

Цели 16 години след развода им холивудските звезди Брус Уилис и Деми Мур отново ще се съберат, макар и само на снимачната площадка.

Те ще изиграят главните роли на обичащи се и верни съпрузи в нов проект на Холивуд, подробностите за който се пазят в тайна, пишат американските медии. В момента двамата се запознават със сценария.

Напоследък 53-годишната Мур рядко се снима. 60-годишният Уилис се появява по-често на снимачните площадки.


Наскоро той даде съгласие да участва в продължението на екшъна „Умирай трудно“. Първият филм (1988) от тази серия му донесе световна известност. Последният филм, в който двамата се снимаха заедно, бе „Убийствени мисли“, излязъл по екраните през 1991 година, когато те още образцова съпружеска двойка.

Деми и Брус станаха семейство през 1987 година и брака им се съхрани в продължение на 13 години. През това време им се родиха три дъщери. През 2000 година двамата се разведоха, макар да запазиха приятелските си отношения.

На петата година след развода Мур се омъжи за колегата си Аштън Къчър, но през 2013 година бракът им се разпадна. Уилис също се ожени – за 37-годишната британска актриса и фотомоделка Ема Хеминг, която му роди още две дъщери.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.