Евтини самолетни билети

"Большой Московский Цирк" пристига за втори път в България по покана на Degris Events Events.

Двучасовите представления в България са на 20 май в София – „Арена Армеец“, 22 май в Пловдив – зала „Колодрум“, 24 май в Русе – „Булстрад Арена“.


„Circus 2.0“ е високотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видео ефекти. Мащабната продукция превишава 100 души – акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни.

На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света – водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика, изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография.

На манежа братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале (смъртен скок) и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Основатели на „Болшой Московский Цирк“ са братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни – абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души.

Освен че са в топ 100 на руския Forbes за най-богати хора, двамата са режисьори на спектаклите на „Болшой Московский Цирк“.

„Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи! 

Деца до 7 годишна въздраст се допускат без билет, aко не заемат отделно място. Цените на билетите са: София – от 40 до 110 лв., Пловдив – от 40 до 100 лв., Русе – от 40 до 80 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.