"Большой Московский Цирк" идва у нас с новата си програма "CIRCUS 2.0". Двучасовите представления в България са в София на 20 май - "Арена Армеец", на 22 май в Пловдив - "Колодрум", на 24 май в Русе "Булстрад Арена".

Новата, свръхтехнологична програма на цирка на бъдещето е озаглавена – „CIRCUS 2.0“ – цифрите, които се използват в компютърните технологии, когато програмата мине на следващо ниво. Всеки следващ спектакъл на „Большой Московский Цирк“ е стъпка напред, както в артистичен, така и в технологичен аспект.


Световноизвестният цирк пристига в България с 8 тира, които превозват конструкциите, декорите и животните от програмата.

Конете и кучетата, са настанени в луксозни отделения, съответстващи на апартаменти в 5 звездни хотели, със специални системи за охлаждане и изхранване. Ветеринарни лекари изготвят график за тренировки на всяко животно, както и строг хранителен режим, включващ прясна риба и месо за кучетата и специални видове мюсли за конете.

Артистите от цирка наричат животните свои приятели и партньори и по езика на тялото определят тяхното настроение и характер.

На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале (смъртен скок) и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Фен базата на “Большой Московский Цирк” е огромна – от световни рок легенди като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия – Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата, когато са във Франция!

„Большой Московский Цирк“ пристига за втори път в България по покана на DEGRIS EVENTS, а © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на спектаклите.

Мащабната продукция превишава 100 души – акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света – водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография.

Основатели на „Большой Московский Цирк“ са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни – абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен че са в топ 100 на руския Forbes за най-богати хора, двамата са режисьори на спектаклите на „Болшой Московский Цирк“.

Гмурнете се в измерение на „паралелната реалност“ – „CIRCUS 2.0“, където човешките възможности надхвърлят предела си. „Большой Московский Цирк“ няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!

Деца до 7 годишна въздраст се допускат без билет, aко не заемат отделно място. Важно! Родителите/ придружителите трябва да носят копие на акта на раждане на детето.

Цените на билетите са: София от 40-110 лв., Пловдив от 40-100 лв., Русе от 40-80 лв.

Билетите се разпространяват в мрежата на eventim.bg, билетен център на НДК, бензиностанции OMV, Office1, книжарници Orange, каса на Eventim в The Mall.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.