Евтини самолетни билети

След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0” и “UFO”, "Большой Московский Цирк" стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу спектакъл “OFU - Приземяването”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.

Премиерните представления в България са на 21 март в Русе – Арена “Монбат”, на 24 март в Пловдив – зала „Колодрум”, на 26 март в София – Арена Армеец.

Зрителите, които успяха да се сдобият с билет за невероятното шоу “UFO”, преди две години, още говорят за увлекателната история на човека, похитен от извънземни. Програмата “OFU – Приземяването” обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно, случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани сюжетни обрати, опасни приключения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно” и едно изгубено извънземно.


Декорите на спектакъла надвишат очакванията и на най-разглезения зрител. Освен гигантска летяща чиния, на арената ще видите огромен лунапарк, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни.

Большой Московский Цирк

Шоу спектакълът “OFU” ще остави трайна следа в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика и много други изненади.

Мащабната продукция превишава 100 души – акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света – водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Основатели на „Болшой Московский Цирк“ са братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни – абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им превишава 700 000 души. Освен че са в Топ 100 на руския Форбс, двамата са режисьори на спектаклите на Болшой Московский Цирк.

Фен базата на „Большой Московский Цирк“ е огромна – от световни рок легенди като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия – Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектакълите на трупата, когато са във Франция.

„Большой Московский Цирк“ няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи.

Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.