Колоритните водещи от Шоуто на Блондинките, които забавляват феновете с гласовете си от ефира на Радио Fresh!, сега показват и лицата си във видеоблог.

„Голямата разлика от това, което се случва в радиото, е, че там сме в роля – разказват Цвети и Елена. – Блондинките са образ, който изградихме внимателно и обмислено, макар невинаги да сме съгласни с това, което нашите героини споделят в шоуто. Във влога ще се случва точно обратното – видеата показват истинските ни лица, мисли и чувства и нашите фенове ще може да разберат точно какви сме в действителност. Те може да ни харесат или не, да спорят с нас или да се съгласяват, да ни последват или да не ни гледат никога повече, но ще са сигурни, че в „Цвети и Елена влог“ стоят истинските Цвети и Елена.“

Всеки четвъртък Елена Петров и Цвети Георгиева публикуват в YouTube нов епизод от влога. Темите са свързани с това, което може би вълнува всяка активна жена в днешно време: отношенията с мъжете, възпитанието на децата, общуването с другите жени. Двете водещи ще допуснат зрителите в домовете си, на работното място и много навътре в личния си живот, в което може да се убедите, ако гледате „Цвети и Елена влог“.


Цвети и Елена

Екипът:

Пред камерата – Елена и Цвети са колежки и приятелки при цялата условност на тази конфигурация. Приятелството не пречи да критикуват работата си, а работата не пречи на приятелството им. Свързва ги необясним работохолизъм и момичешки романтизъм, както и общата страст да говорят заедно… Буквално заедно, затруднявайки слушателя коя от двете да избере да изслуша първа.

Зад камерата – Понякога погледът на двете водещи бяга зад камерата към знаците, които им прави Антон Димов. Образован политолог, но роден фотограф, Антон много добре знае как да фокусира, кадрира и композира един кадър.

За красотата – Визията е нищо без магическа грим четка, червило и контур. За всичко това Цвети и Елена се доверяват на Грета Великова. Грети е любимият гримьор на „Цвети и Елена влог“, на куп български и чуждестранни кинозвезди и изпълнители, както и на всички онези момичета, които ѝ се доверяват за уроците по самогримиране. Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.