Бионсе чака близнаци. Тя съобщи новината в профила си в Instagram, публикувайки снимка. На нея 35-годишната певица е по бельо, има воал на лицето и е заобиколена от цветя. На снимката пише:

„Бихме искали да споделим нашата любов и щастие. Благословени сме за втори път. Изключително благодарни сме, че семейството ни ще се увеличи с още двама”.

Джей Зи и Бионсе, които се ожениха през април 2008 г., имат дъщеричка на 5 години – Блу Айви. През 2013 г. изпълнителката разкри, че е претърпяла спонтанен аборт преди да роди първото си дете, припомня „Daily Mail“.


„Преди около две години бях бременна за първи път. Чух биенето на сърцето, което е най-красивата музика, която съм чувала през живота си. Избрах имена, представях си как ще изглежда детето ми. По-късно обаче сърцето му спря. Отидох в студиото и написах най-тъжната песен, която някога съм писала. Всъщност това беше първата песен от албума ми. Това беше най-добрата терапия за мен да мина през най-тежкото нещо в живота ми”, разказа Бионсе.

Бионсе винаги е била потайна спрямо личния си живот и слуховете около него. Спекулации за още една бременност се появяваха много пъти през годините. Дори самият Джей Зи пя, че Бионсе е бременна, но и това се оказа невярно.

„Да бъдеш бременна много прилича на влюбването. Няма думи, които да обяснят чувството бебе да расте вътре в теб. Затова и искам да го изкрещя, да го кажа на всички”, казва в друго интервю певицата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *