Евтини самолетни билети

Уличният художник Банкси и режисьорът Дани Бойл, спечелил Оскар, представиха визията си за коледна пиеса във Витлеем, съобщава Artprice.

Пърформансът „Алтернативност“ беше представен в началото на декември на паркинга на хотела с най-лоша гледка в света, разположен в близост до стената разделяща Западния бряг и централния площад на град Витлеем Мангер, което някои смятат за мястото на раждане на Христос.

Дани Бойл прекарва месец и половина в кастинг на изпълнители (дори магарета) и търси технически персонал за пиесата, която пародира традиционната сцена на раждането на Христос, която се пресъздава в някои католически държави.


Подробности за „Алтернативност“ все още не са разкрити. Известно е, че в една от сцените участват местни деца, които пеят „Jingle Bells“ под изкуствен сняг. Изпълнението е заснето от BBC Two, а записът ще бъде излъчен в края на декември.

Филмът разказва историята на работата на Бойл, по-специално за това как той приема офертата за сътрудничество от необичайния и неуловим Банкси, с които никога не се срещат, както и какво е усещането – да работи на място, където никога преди не е ходил.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.