Евтини самолетни билети

Българинът Викторио Ангелов продължава успешното си представяне в финландската версия на шоуто X Factor. След невероятното си изпълнение на кастингите, младият изпълнител очарова журито и с кавъра си на „Thinking Out Loud“ на Ед Шийрaн на ​изпитанието на четирите стола. Там той се превърна в един от фаворитите в отбора на момчетата.

„Искам да продължа напред толкова много, защото това ще ми покаже, че е имало смисъл от годините, през които съм се трудил усърдно“, сподели преди изпълнението си Викторио пред журито.

Рапърът Микаел Габриел, който е и ментор на момчетата и младия изпълнител, казва:


„Викторио, има артисти, които по природа горят и когато излязат на сцената пред хора се свиват в обвивка. Има и такива артисти, които по някакъв начин по характер са в някаква определена обвивка, но когато излязат на сцената се подпалват. Ти си такъв артист. Що се отнася до пеенето или техниката – то беше перфектно. Аз бих искал да видя искра в изпълнението. Нещо, което да ми покаже, че вътре в теб го има огъня. И ти ми го показа.“

Осемнадесет годишният българин е роден в Шумен. Викторио започва да развива музикалния си талант още когато е на шест години. Оттогава не спира да се изявява на сцена и да печели награди на национални и международни конкурси. През 2012 година се мести във Финаландия заедно със семейството си и само шест месеца му трябват да участва в първия си местен телевизионен музикален формат – KIDSing.

Там достига полуфиналите и получава покана от „Гласът на Финландия“ за деца, където се класира в челната тройка. Веднага след участието си в шоуто получава покана да подгрява и Крис Нормън от група Smokie на концерта му в Хелзинки. През 2016 г. Викторио е приет да учи в най-престижната музикална гимназия във Финландия „Sibelius“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.