"С тебе ми е най" на Анелия е големият победител победител в музикалния чарт, съставен изцяло от гласовете на феновете. Музикалният портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най обединиха сили в търсене на  10-те най-горещи хита за октомври 2017 г.

На 11 септември Анелия зарадва почитателите на модерния фолк с най-новата си песен „С тебе ми е най“. Песента е с бързо звучене и може да се определи като продължение на мегахита „Дай ми още“, който излезе в края на 2016 година.

Новото хитово предложение от Анелия е под №6 в плейлиста, с който успя да ни зарадва от началото на 2017 година до момента. Тази година изпълнителката взема участие и в няколко дуетни песни. С появата на „С тебе ми е най“, Анелия затвърждава лидерската си позиция, както в редица музикални чартове, но и като основен претендент в категория „Певица на 2017 година“.


Новият музикален лидер в поп-фолк чарта за октомври е дело на композитора Даниел Ганев, а текстът е написан от Петя Радева. Клипът към песента, дело на режисьора Людмил Иларионов – Люси и операторът Георги Марков получи над 4 000 000 преглеждания в YouTube за по-малко от месец.

Суперлативите и поздравите от феновете на модерния поп-фолк също не закъсняха, а това говори само за едно – „С тебе ми е най“ е новият хит тази есен.

Пълната класация за октомври може да разгледате ТУК, а гласуването за ноември вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *