Чаровният майстор на страстните танци от Куба, ще отправи горещо предизвикателство към почитателите на латиното у нас. През целия август Алфредо Торес и танцьорките му ще влизат в ролята на жури, по време на Dance Latino Battle в La Cubanita.

По време на латино битката, кубинецът шоумен ще оценява у доброволно явяващи се участници това, което за него е ежедневие – степен на страстно присъствие, най-секси извивки и най-впечатляващи пластичност и гъвкавост, чувство за ритъм и умение за сливане с музиката по време на танца, темпераментно присъствие и емоционално изпълнение.

Ще се леят музикални задачки в духа на салса, бачата, меренге, ча-ча, но са разрешени и свободни стилове и импровизации, стига да са с южно настроение.


Условието е желаещите да са по двойки, като всеки петък ще се прави мини турнир с две печеливши комбинации от партньори. А за най-смелите ще има награди – маркови очила и бутилки вино.

На финала, който е на 26 август, от печелившите през месеца ще бъде избрана двойката победител, която ще си тръгне с голямата награда – ваучер за СПА уикенд за двама.

Снимка: Диско.БГ
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.