"Имаме цялото време" на Алекс и Влади ft. Young BB Young е победителят в класацията за най-горещите БГ хитове за месец септември. Конкуренцията в класацията беше огромна, но успешната музикална колаборация категорично зае първото място в чарта на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най за изминалия месец.

Премиерата на „Имаме цялото време“ беше реализирана под зоркия поглед на Big Brother, в чиято къща талантливите близначки се подвизаваха през последните седмици. За съжаление те отпаднаха на твърде ранен етап от риалити формата, но за сметка на това дадоха голям тласък на новата си песен, която вече седмица е под №1 сред най-гледаните клипове за България в YouTube.


Парчето е с различно звучене, а видеото е с ретро мотиви, типични за 20-те години на миналия век. Режисьор на ефектната лента е Радостин Събев – Шошо. Наскоро Стефан от Young BB Young в телевизионно интервю сподели за Алекс и Влади:

„Наистина са много креативни и продуктивни. Докато аз се занимавах с други неща, с друга музика Влади и Алекс се занимаваха с инструментала. Имаха идея и започнаха да развиват музикалните си идеи.“

Феновете не останаха безразлични и веднага след появата на парчето подкрепиха любимците си, като по този начин ги изстреляха на върха в чарта ни.

Пълната класация за септември може да разгледате ТУК, а гласуването за октомври вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.