Легендата на италианската музика Ал Бано, който ще покори София с един различен и емоционален лайф на 5 октомври в Арена Армеец, последва примера на редица знаменитости и изтри профилите си в социалните мрежи.

Като причина за решението си, изпълнителят на “Felicita” посочва прекомерните медийни спекулации с близките му.

“Интересът на някои жълти издания към живота ми е нездравословен, ето защо прецених, че на този етап ще направя пауза за неопределен срок от време”, споделя италианската звезда в последната си публикация точно преди да изтрие профила си.


Албано Каризи допълва, че не може да приеме лъжите в медиите за семейството му и иска да ги предпази от негативизма.

Чашата на търпението за един от най-продаваните изпълнители в света прелива, след като жената до него и майка на двете му по-малки деца – ТВ водещата Лоредана Лечизо, публикува тяхно общо селфи.

В резултат на снимката жълтите медии разпространяват слух, че фотографията е колаж, а Ал Бано всъщност се е събрал с бившата си съпруга и дуетна половинка – Ромина Пауър.

Примера на Ал Бано вече последваха редица знаменитости като британската звезда Ед Шийран, който преди броени дни изтри профила си в Twitter, рапърът Кание Уест и други популярни личности.

Концертът на италианската суперзвезда Ал Бано с виртуозите от Софийска филхармония е на 5 октомври от 20:00 ч. в Арена Армеец. Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

Организатор е MOKO Solution, © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта. Събитието се организира с подкрепата на Италиански културен институт.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *