Евтини самолетни билети

След кастинг, изпълнен с предизвикателства и тежък тренировъчен лагер, 24 участници в X Factor ще се отправят към Къщите на съдиите, за да се преборят за свое място в една от четирите категории – 25+, Групи, Момичета и Момчета. По време на решаващия етап в шоуто Саня, Криско, Заки и Любо ще получат подкрепа от истински звезди на световната и българската сцена.

Тази неделя от 20:00 ч. по NOVA победителката в X Factor UK 2015 – Луиза Джонсън, ще сподели своя опит в Къщата на Саня, която ще потърси най-запомнаящите се момичета в петия сезон.


Гост на Криско за финалното прослушване на момчетата ще бъде примата на българската естрада – Йорданка Христова.

В избора на категория 25+ Заки ще се довери на Мария Илиева, с която го свързва не само сцената, но и близко приятелство.

Любо Киров пък ще се консултира с Миро, който има опит в емблематичния дует Каризма и знае трудностите в пътя на групите.

Някои от кандидатите ще затвърдят представата за своя талант, а други ще изненадат бъдещите си ментори с неуверено поведение и неподходящ избор на песен. Най-отличаващите се артисти ще бъдат мигновено забелязани и от гостуващите звезди, а изборът в отборите никак няма да бъде лесен.

В края на вечерта ще станат ясни и четирите категории, които ще се подготвят за първия лайф на 22 октомври в ефира на NOVA.

Какво ще се случи в Къщите на съдиите? Какви ще бъдат съветите на гостуващите звезди и какви решения ще вземат менторите? – ще научите в неделя, от 20:00 ч. по NOVA.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.