"Няма такава жена" е победителят в класацията за най-горещите БГ хитове за месец декември. Конкуренцията в класацията беше огромна, но поредната музикална изненада поднесена ни от 100 Kila зае първото място в чарта на музикалния портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най за изминалия месец.

2017 година е поредната супер успешна в музикалната кариера на родния рапър. Първото музикално заглавие, с което я стартира беше хитът „Toxic“, продължи с „Well Paid“ и затвърди лидерската позиция с летния мега хит „Напрао ги убивам“ в дует с Гери-Никол.


В началото на най-празничния месец – декември, Килата подари на своите фенове новия си дългоочакван проект – „Няма такава жена“. Песента е в нетипична музикална стилистика, която не остана незабелязана от родните меломани. Но именно това бе прието най-добре от феновете, които не скриха суперлативите си за различния музикален проект.

Още от самата си поява „Няма такава жена“ превзе всички родни музикални класации и лидерската позиция в YouTube. Песента е изцяло дело на 100 Kila, а клипът е реализиран от Mnogostoka.

Безспорният хит на „Килата майка“ за по-малко от месец натрупа почти 6.5 милиона преглеждания само в YouTube.

Пълната класация за декември може да разгледате ТУК, а гласуването за януари вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.